I Am Elsa Storm

Minimalistiska smycken designade för att kunna bäras varje dag och vid varje tillfälle.

Elsa Storm är ett skandinaviskt varumärke som skapar minimalistiska silversmycken. Smyckena tillverkas i Toscana i Italien och är gjorda av rodierat 925 silver med 18 karat guldplätering. Smyckena säljs exklusivt på elsastorm.com.

”Varje smycke har en tanke som symboliserar de finaste sakerna i livet – människorna, platserna och minnena.”

Elsa Storm grundades 2017 i Uppsala av Clara Thorell och Michaela Karman. Med Claras bakgrund från smyckesbranschen och Michaelas som marknadsförare, ville de skapa ett varumärke och företag där hjärta och passion styr, för visst blir allt så mycket roligare då? Visionen var att skapa minimalistiska smycken som kan bära varje dag och vid varje tillfälle. Varje smycke har en tanke som symboliserar de finaste sakerna i livet – människorna, platserna och minnena.

Deras främsta inspirationskälla är hon som sprudlar av energi, vågar vara sig själv och har ett hjärta av guld – ELSA STORM.

elsa storm grundare clara thorell michaela karman 1

Slow fashion – hållbart mode

Vi bryr oss om hur vi producerar och levererar våra smycken. Vårt ansvar är att noggrant välja våra leverantörer och de material vi använder för så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta gör vi inte enbart ur hållbarhetssynpunkt utan vi vill att vårt varumärke och våra smycken ska ha en historia vi kan vara stolta över. Det går självklart inte att blunda för att klimatförändringar är en av vår tids största utmaningar, om inte den största, därför skänker vi 5% av vinsten varje år till organisationer som arbetar för minskad miljöpåverkan.

Vi har en skandinavisk designfilosofi där minimalismen och den vackra enkelheten får ta plats och ge uttryck. För oss är slow fashion att man investerar i färre smycken som håller över tid. Därför formger vi tidlösa smycken som kan bäras varje dag och vid varje tillfälle.

”Buy less, choose well, make it last.”
– Vivienne Westwood.

✓ VI SKICKAR INOM 48H

✓ FRAKT 39 KR

✓ PRESENTINSLAGNING

© ELSA STORM